Actualitat

Joan Dausà es pren un descans

El cantant santfeliuenc farà una aturada fins a la meitat del 2021 per agafar aire i preparar el nou disc

L'ànima del Mediterrani, la nova protagonista d'Estrella Damm

| 03/07/2019 a les 15:30h

Joan Dausà
Joan Dausà | Xavier Mercadé
Joan Dausà acaba d'anunciar la seva aturada dels escenaris catalans fins a meitat de l'any 2021. El compositor de la cançó d'enguany de l'anunci estival d'Estrella Damm es pren aquest temps de pausa per preparar el quart disc d'estudi i recuperar forces després d'una gira molt intensa amb més de seixanta concerts, més de trenta mil entrades venudes i nits inoblidables com les de Cap Roig, Pedralbes o la de presentació al Tibidabo.

Per tancar la gira Ara som gegantsDausà ha decidit fer cinc últims concerts a final d'enguany i principi del 2021 a diversos emplaçaments especials per a ell. Aquest final de gira el portarà a l'auditori La Llotja de Lleida, l'Auditori de Girona, el Teatre Monumental de Mataró, el Teatre Fortuny de Reus i el Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès. Les entrades per a aquests concerts es posaran a la venda demà dijous 4 de juliol.

La gira que tanca Joan Dausà és la del seu tercer disc d'estudi, Ara som gegants (Promo Arts, 2018), considerat per crítica i públic el millor de la seva discografia. L'artista santfeliuenc ha guanyat el premi Enderrock al millor artista del 2018 i el premi Enderrock del públic al millor disc de cançó d'autor de l'any. L'any 2012 va publicar el seu primer disc, Jo mai mai (Satélite K), i el 2014 va treure el segon disc d'estudi, On seràs demà? (Right Here Right Now). A més de la seva carrera als escenaris, ha estat l'encarregat de crear la banda sonora de Barcelona nit d'hivern, Barcelona nit d'estiu i de l'anunci d'aquest any d'Estrella Damm.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Joan Dausà, Ara som gegants, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.