Festivals

Ja és aquí el Canet Rock, la gran festa de la música catalana

La festa serà aquest dissabte 6 de juliol i durarà més de dotze hores. Hi actuaran La Pegatina, La Casa Azul i Els Catarres, entre altres

| 05/07/2019 a les 20:00h

El Canet Rock en plena efervescència
El Canet Rock en plena efervescència | Àlex Carmona
Platja, estiu, bona música, amics... Aquests són alguns dels ingredients per a una nit perfecta, i el Canet Rock els compleix amb escreix. El festival per excel·lència de la música catalana torna aquest cap de setmana amb més de dotze hores de música sense pausa al Pla d'en Sala, a Canet de Mar. La sisena edició té un cartell vibrant format pels grups més representatius de l'escena actual catalana, entre els quals destaquen La PegatinaZoo i Oques Grasses.

Roba Estesa seran les encarregades de llançar el tret de sortida a la nova edició del Canet Rock. La formació del Camp de Tarragona serà rellevada per les cançons de la cantautora barcelonina Suu i la jove osonenca Ju amb el seu estil r'n'b.

El segon bloc de la nit està format per alguns dels grups o artistes més històrics dels Països Catalans. Xavi Sarrià farà ballar tothom que s'acosti a les 19.30 h al Pla d'en Sala. Quan acabi l'actuació de qui va ser el líder i cantant d'Obrint Pas, podrem gaudir del grup que més vegades ha tocat al Canet Rock: la Companyia Elèctrica Dharma. La històrica formació barcelonina descobrirà el seu nou àlbum, Flamarada (RGB Suports, 2019), repertori que combinarà amb els seus èxits de sempre. Josep Maria Mainat, que s'ha convertit en un clàssic de la festa canetenca, s'ha reservat els últims rajos de sol per portar a escena el seu espectacle, un xou que no deixa mai indiferent a ningú. La nòmina d'imperdibles s'amplia amb Els Pets i els incombustibles Buhos.
 

Zoo en concert al Canet Rock Foto: Alex Carmona


La nit avançarà amb Guille Milkyway i La Casa Azul i el seu pop electrònic de melodies incontestables, perfecte preàmbul perquè Els Catarres facin saltar tothom amb "Jenifer", "Vull estar amb tu", "En peu de guerra" o "Tintín", entre moltes altres. Aquests dos concerts faran de trampolí per al gran final de festa amb cinc dels grups més en forma del panorama actual: Oques Grasses i la seva "In the Night", erigida oficiosament en la cançó de l'estiu 2019; La Pegatina i l'huracà que provoquen cada cop que fan sonar les seves tornades rumberes; Zoo i la seva barreja de ritmes electrònics amb rap, hip-hop i ska, en una de les últimes oportunitats de veure'ls abans que el novembre vinent abaixin la persiana durant un any; Itaca Band com a cirereta del pastís amb el seu nou disc, La lengua de los pájaros (Halley Records, 2019), i Doctor Prats, que amb el seu xou d'alt voltatge seran els encarregats de veure sortir al sol des de l'escenari, un dels moments més simbòlics de les nits del Canet Rock.

Els entreactes seran a càrrec de Miquel del Roig i la seva guitarra màgica i diversos punxadiscos, com ara DJ Ernest CodinaPD Busquets i Dj Carles Pérez.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Els Pets, Doctor Prats, Itaca Band, Zoo, Oques Grasses, Roba Estesa, Xavi Sarrià, Els Catarres, La Casa Azul, Canet Rock 2019, La Pegatina, Festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.