Actualitat

S'estrena el documental «Maria del Mar»

La preestrena serà aquest dilluns als Cinemes Texas i dimarts s'emetrà al 'Sense ficció' de TV3

| 08/07/2019 a les 12:29h

Maria del Mar Bonet
Maria del Mar Bonet | Arxiu «Maria del Mar»
El documental Maria del Mar, que recorre els cinquanta anys de trajectòria de la veu en actiu més universal de la cançó en català, la de Maria del Mar Bonet, ja té preparada la preestrena. Aquest dilluns 8 de juliol als Cinemes Texas de Barcelona es presentarà aquest retrat de l'artista mallorquina dirigit per Joan López Lloret, amb guió del mateix López Lloret i del periodista musical, col·laborador d'Enderrock, Jordi Bianciotto.

Maria del Mar parteix de la darrera aventura de la música, el disc Ultramar (Picap, 2017), gravat amb músics cubans i presentat en concert a l’Havana el setembre del 2018. El que ofereix el documental és un emocionant viatge d’anada i tornada d’illa a illa, de Mallorca a Cuba a través dels Països Catalans, entre el passat i el present, i prenent com a fils conductors la seva mateixa veu narrativa i les de persones molt properes, entre les quals hi ha les de Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Martirio, Manolo García, Nacho Duato, José María Vitier i Javier Mas.

L'endemà de la preestrena, Maria del Mar s'emetrà per TV3 dins el programa Sense ficció. Per això als Cinemes Texa, a més de la protagonista i del director del documental, també hi seran el director de TV3, Vicent Sanchis, i la directora del Sense ficció, Montse Armengou. El documental és una producció de Televisió de Catalunya i SomBatabat, amb la col·laboració de la Fundació Toni Catany i Comunicamanagers.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Maria del Mar Bonet, documentals, tv3, Maria del Mar, Nova Cançó, CCMA, Sense Ficció

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.