Estrenes

La dolça poesia de Sílvia Tomàs feta videoclip

Estrenem "No solució, no problema", el clip de la cançó del nou projecte de la cantant barcelonina

| 10/07/2019 a les 10:00h

Sílvia Tomàs acompanyada de Sisu Coromina al saxo
Sílvia Tomàs acompanyada de Sisu Coromina al saxo | Eduardo Laborda
Sílvia Tomàs es considera una cantant de tall clàssic i intimista. Compromesa amb les diferents causes socials que l'envolten, aquests són temes latents a la seva obra. Ara la poesia centra gran part de la seva creativitat, i la cançó que estrenem avui, "No solució, no problema" n'és una prova. Amb el tema, la cantant enceta l'aventura d'un nou projecte on engloba cançons i poemes de persones del seu entorn més proper. La primera creació que veu la llum és una versió del seu amic i veí Edu Henao. El tema també compta amb la participació de Sisu Coromina (Sisu) al saxo.


La barcelonina té una carrera plena de projectes i múltiples col·laboracions. Amb el seu trio habitual ja ha tret tres discos: Decido/Decideixo (autoeditat, 2012), Desaprendiendo lo aprendido (autoeditat, 2014) i Següent pas (autoeditat, 2017). També ha col·laborat amb artistes com Lágrimas de Sangre, Jack Johnson o amb el mateix Sisu, i aquest any ha creat la cançó "La esperanza" per la banda sonora del documental Precaristas.

La cantant oferirà en els propers dies dos concerts amb la seva formació clàssica de trio amb la qual ja està preparant el quart disc. Serà l'11 de juliol a La Fàbrica del Sol de Barcelona i el 13 de juliol al Castell-Monestir d'Escornalbou. Podeu consultar més informació a la web de l'artista
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Sílvia Tomás, Sisu, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.