Estrenes

Karabash retorna amb "Circularitat"

El grup de Vallirana estrena el primer single del segon disc, que publicaran després de l'estiu

| 11/07/2019 a les 12:30h

Karabash publica el primer single del seu proper disc 'Societat Accidenal'
Karabash publica el primer single del seu proper disc 'Societat Accidenal' | Arxiu del grup
Karabash és una ciutat russa rodejada de la inmensitat de la província de Txeliàbinsk. És també considerada una de les ciutats més contaminades del món. Amb totes aquestes rareses, la formació de Vallirana (Baix Llobregat) agafa el seu nom per donar a conèixer les actuals problemàtiques ambientals i i socials que els humans hauriem de poder canviar. 



Ells també han decidit canviar. Després d'abraçar sonoritats més properes al folk al seu primer disc, D'humans i éssers (audoeditat, 2017), ara s'apropen a un estil més pop-rock. Així, el grup aprofita les vacances per oferir-nos una primera experiència del seu proper llarga durada, el segon de la seva trajectòria. Amb "Circularitat", tema que estarà disponible a les plataformes digitals a partir de demà, adopten una estètica retro cap a les dècades dels anys vuitanta i noranta, anticipant-nos la imatge nostalgica que projectaran amb Societat accidental (Au!Records, 2019). El disc encara no té data de publicació, però ja sabem que el formen onze composicions inspirades en el realisme brut i la música independent anglosaxona.

L'estrena de Karabash és també el debut d'Au!Records. Es tracta d'un nou segell dedicat a les bandes de pop-rock català englobat a Hiddentrack Records, discogràfica que dirigeixen Louise Sansom i Ferran Palau. Aquest segon treball ha estat produït per Jordi Casadesús, qui ja s'havia posat anteriorment a càrrec de grups com La Iaia i Núria Graham; i la mescla ha estat obra de Paco Loco. 
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Karabash, Videoclip, Paco Loco, Jordi Casadesús, Hiddentrack Records, Estrenes

COMENTARIS

Societat Accidental

Anònim, 12/07/2019 a les 09:28

Bon día,el nou albun de Karabas en sembla magnific desitjo que tot vaji mol pero mol be,soy,espectaculars2019

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.