Festivals

Música i art «sota les estrelles» de Girona

El festival Tempo Sota les Estrelles omplirà el Barri Vell de Girona del 18 de juliol a l'11 d'agost

| 11/07/2019 a les 16:00h

Quimi Portet serà el protagonista de la jornada inaugural al Tempo
Quimi Portet serà el protagonista de la jornada inaugural al Tempo | Xavier Mercadé
El Barri Vell de Girona ja és un atractiu extraorinari de la la ciutat per si mateix. El pas del temps i el testimoni històric es donen cita en una de les localitzacions més cridaneres de Catalunya. Si a tot això sumem una contínua banda sonora pels carrers amb artistes de referència, l'estiu gironí no hauria d'envejar cap paradís tropical. Aquest any, el festival Tempo Sota les Estrelles omplirà tres setmanes de concerts (del 18 de juliol a l'11 d'agost) a la ciutat catalana, que suma un tercer escenari (Terrassa Tempo) als ja habituals Auditori Tempo i Village Tempo.



Les estrelles no solament seran al cel. Pels diferents escenaris passaran artistes de casa com Quimi Portet, que donarà el tret de sortida a aquestes tres setmanes de música amb un concert el dia 18 de juliol a l'escenari del Village Tempo, Maruja Limon, Adrià Puntí  o Ian Sala; propostes estatals de la rellevància de Bebe i Cristina Rosenvinge i un contingent internacional de que formen part Kevin Johansen i la Clarence Bekker Band, entre altres. Per consultar més informació del cartell d'aquesta edició, podeu visitar la web del festival. 

Més enllà de la música, en aquesta onzena edició, el Tempo segueix apostant i ampliant l'oferta gastronòmica. El nou espai Terrassa Tempo estarà dedicat a sopars en grup amb música en directe, a més dels habituals vermuts musicals (20 i 27 de juliol) i l'exclusiu Sopar Astronòmic, que aquest any retrà homenatge al cinquantè aniversari de l'arribada de l'home a la lluna. 

Així mateix, la literatura també es dona cita al recinte Village amb el cicle Tempo Llibres. Martí Gironell, Maria Dueñas o Francesc Miralles són alguns dels escriptors que hi passaran per parlar de les seves obres literàries.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Clarence Bekker, Kevin Johansen, Tempo sota les estrelles, Girona, Barri Vell, Cristina Rosenvinge, Quimi Portet, Bebe, Adrià Puntí, Maruja Limón, Festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.