Cròniques

Somnis d'una nit d'estiu al Sons Solers

Crònica de la jornada de concerts als jardins de la finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, un lloc que tòpicament es podria definir com un “marc incomparable”

Festival Sons Solers a Sant Pere de Ribes

| 15/07/2019 a les 13:20h

Joan Dausà en concert
Joan Dausà en concert | Xavier Mercadé
En aquesta sisena edició del Sons Solers van comptar de nou amb un cartell de luxe que mostrava la paritat de gèneres i la diversitat musical dels Països Catalans. A l’escenari situat als jardins de la finca Mas Solers vam poder gaudir de la delicada veu de Núria Moliner al capdavant d’Intana presentant les cançons del segon disc A plan for us (Satélite K, 2018) mentre que Pavvla va pujar la freqüència dels beats amb les cançons de Secretly hoping you catch me looking (Luup Records, 2018).
 

Intana als jardins de Mas Solers Foto: Xavier Mercadé


Pels plats forts de la programació, vam haver de fer un canvi d'escenari fins a l'amfiteatre de l'antic Casino. Allà Joan Miquel Oliver en el format minimalista, ens va mostrar les cançons de la trilogia que es tanca amb Elektra (DiscMedi, 2018) i altres clàssics del repertori de l'exAntònia Font.
 

Joan Miquel Oliver a l'amfiteatre de la finca Mas Solers Foto: Xavier Mercadé


Sens dubte el nom de Joan Dausà va ser el que més públic va atraure gràcies a l'èxit que està vivint a partir de l'edició d'Ara som gegants (Promo Arts, 2018). El cantautor de Sant Feliu de Llobregat va saber posar-se el públic a la butxaca amb un recital proper disposat a mantenir els qui l'han seguit des de fa anys i a convertir en fidels els nouvinguts. "La gran eufòria" va posar el punt final a un concert que només podia ser superat per una sessió energètica de Delafé en la faceta de Dj. per acabar perfectament una nit d'estiu.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pavvla, Intana, Sons Solers, Sant Pere de Ribes, Delafé, Joan Miquel Oliver, Joan Dausà, crònica, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.