Festivals

Exquisit i heterogeni, el Musicab torna a Cabrils aquest cap de setmana

Kiko Veneno, Guillem Roma o María José Llergo són alguns dels artistes que actuaran a la localitat maresmenca

| 17/07/2019 a les 14:30h

Ramon Mirabet
Ramon Mirabet | Arxiu de l'artista
Un festival que barreja post-punk, flamenc, pop i sons jamaicans, entre altres estils, demostra una maduresa musical envejable. El Musicab és un esdeveniment de petit format, però de grans objectius, el festival combina concerts gratuïts i de pagament en tres emplaçaments diferents de Cabrils (Maresme), combinant amb equilibri l'experiència i la joventut, a més de la paritat d'estils. D'aquesta manera, la cita d'aquest cap de setmana (del 19 al 21 de juliol), arriba a la 31a edició.

El festival començarà divendres 19 de juliol amb un únic concert gratuït a càrrec de Gramophone AllStars Big Band i la seva fusió de jazz i reggae, que assegurarà una nit de balls i festa a Can Barba. L'endemà, el Musicab ha preparat una programació amb concerts per a tots els públics.

El cap de setmana donarà el tret de sortida amb Black Music pels més menuts, que omplirà La Fàbrica amb les seves versions dels grans clàssics de la música negra. Després d'aquest espectacle, què millor que un vermut musical en companyia de la veu màgica de Lorien. Guillem Roma portarà el nou disc, La constant i la variable (U98, 2019) a Can Barba a les 19.00 h abans dels dos concerts estel·lars de la nit. Pavvla i Ramon Mirabet, dos dels artistes més en forma del panorama català, seran els encarregats de realitzar aquest doble concert a Can Barba. El doble xou, de pagament, comptarà amb els beats foscos amb tocs de folk de Pavvla i el pop èpic de Mirabet: una combinació explosiva.


El diumenge 21 també començarà amb música i anirà a càrrec de Cueva Mapache que portarà el seu rock despreocupat a la localitat maresmenca. Ja a la tarda, el Biocap no s'escapa dels sons més estridents i portarà el postpunk d'alt voltatge de Mourn a la plaça Anselm Clavé, de franc. El doble concert de cloenda, també de pagament, estarà format per la transgressió del nou flamenc de María José Llergo i la immortalitat de les tonades trencadores de Kiko Veneno que presentarà l'enèsim disc, Sombrero Roto (Elemusica, 2019).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Kiko Veneno, Mourn, festivals, Guillem Roma, Pavvla, Ramon Mirabet, The Gramophone Allstars Big Band

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.