Sona9

Versos urbans amb Entelèquia

La proposta de rap melòdic d'aquest grup del Maresme arriba amb contundència al Sona9

Segona nit de concerts del Sona9 2019 amb Entelequia, The Tyets i Pinan 450F

| 05/08/2019 a les 15:00h

Entelèquia
Entelèquia | Carles Rodríguez
Entelèquia és un duet format pel raper Eros a.k.a 47 i el turntablista i teclista JP, tot i que en els directes incorporen el Kim a la veu, a l'Asha al baix i al Willow a la bateria. Nascuts al Maresme, aquests joves opten pel rap melòdic, amb predominància de la poesia amb consciència i la subtilesa dels scratchs. De moment, han publicat dues maquetes des de 2015, anomenades Tótem (2015) i Ímpetu (2018), i al setembre planegen treure a la llum la tercera referència que portarà per nom Atlas.


A més, ambdós artistes han tret paral·lament altres treballs com Corazón como amuleto (2010), Barzoolona (2012) i Ubuntu (2014). Recentment, han col·laborat en el projecte Rap de la Terra Vol. 1 on hi han aportat la cançó titulada "La clau al pany".

Fan rap conscient i utilitzen bases que s'acosten cada cop més al r'n'b amb produccions orgàniques que incorporen elements més enllà de l'electrònica. El seu missatge s’allunya de la banalitat i aprofundeix en les temàtiques socials i els valors positius. Utilitzen samplers amb una especial predilecció pel jazz i per artistes com Bob James, John Coltrane o B.B. King.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Entelequia, Sona9, Sona9 2019, Maresme

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.