Sona9

La fusió més viva amb Mabel Flores

La cantautora de Terrassa arriba al Sona9 amb cançons carregades de sensibilitat

| 11/08/2019 a les 17:00h

Mabel Flores
Mabel Flores | Carles Rodríguez
Després de la dissolució del seu anterior grup La Flor del Otro, la cantant Mabel Flores es presenta ara en solitari amb una vitalitat ben carregada. Amb el treball Entre mujeres (autoeditat, 2018), l'artista de Terrassa passa la cançó d'autor per filtres mestissos de tota mena. El pop-rock i la música llatina són algunes de les arrels d'on beu l'artista, una de les candidates del Sona9 2019.


Mabel Flores va agafar per primer cop la guitarra als 22 anys. Uns anys després d'aquest inici, ha trepitjat gairebè 100 escenaris en la presentació del primer disc. Amb la formació completa, l'acompanyen: Estela Vegas (percussió llatina), Àlex Sánchez (bateria), Mar Safont (baix), Laia Pujol (saxo), Jofré Orús (guitarra elèctrica) i Cristina Vallribiera (teclats). 

Com a bandautora ha begut molt de la música d’autor actual, amb referents com Pedro Pastor o El Kanka. Alhora sempre s’ha inspirat en grups de mestissatge com La Troba Kung-Fú, Amparanoia, Che Sudaka i Manu Chao, dels quals beu innegablement com a referents.
 
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Mabel Flores, Sona9, Sona9 2019, Terrassa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.