Sona9

Relat i l'esperit jamaicà de Tortellà

El grup de Tortellà fa del 'reggae' i el 'dub' la carta de presentació per al concurs

| 12/08/2019 a les 17:00h

Relat
Relat | Carles Rodríguez
Des de Tortellà arriba el grup Relat. Acabats de sortir de l'estudi La Panchita Records, on han estat treballant amb el productor Chalart 58, el reggae i el dub formen la sonoritat d'aquesta jove formació que ja s'ha presentat aquest any amb els primers singles que avancen un debut proper.


El grup sorgeix després d’una década d’aprenentatge i maduració a partir del grup Tortellinis, iniciat quan els membres encara eren uns nens. Al llarg d’aquest recorregut es van incorporar als escenaris més importants de la comarca de La Garrotxa. Després d’aquesta primera etapa i amb més de 150 concerts i 50.000 reproduccions acumulades a les xarxes, engeguen aquest jove projecte amb una sòlida base d’evolució, transformació i experiència.

Relat està format per Martí Reig (bateria), Gerard Llavero (baix), Martí Ollé (guitarra), Ferran Reig (teclats i trombó), Gil Codina (saxo tenor i baríton) i Nil Gallego (veu). Tenen referents molt variats, des de Protoje, Dub Inc. o Mellow Mood fins als catalans Green Valley. 
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Sona9 2019, Tortellà, Relat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.