festivals

Sam Sam, el festival més solidari

El festival celebrat a Cunit entre el 15 i el 17 d'agost portarà artistes i grups, com ara Iseo & Dodosound, Itaca Band o Rapsusklei

| 30/07/2019 a les 10:00h

Xavi Sarrià
Xavi Sarrià | Claudia Marconell
El festival solidari Sam Sam se celebra durant tres dies (del 15 al 17 d'agost) a Cunit, al Baix Penedès. El certamen destaca per un cartell de primer nivell, una localització al costat del mar i, per sobre de tot, pel caràcter solidari. El festival recull fons per un projecte educatiu realitzat a l'escola Kalasans del barri de Sam Sam, a Dakar, la capital del Senegal. El festival, organitzat per l'associació Reacció Cultural amb la col·laboració d'Amics d'en Ferran, destina tots els beneficis a la causa i els grups hi aporten el granet de sorra cobrant només el 25% del caixet.

El festival es divideix en tres dies i, en tots hi trobem un cartell divers, equilibrat i atractiu. El primer dia de festival passaran per l'escenari The Sey Sisters i la seva música d'arrel africana, Morodo i el seu reggae perenne i la veu càlida i les percussions magnètiques d'Iseo & Dodosound. El cartell del dia el completen Baino Di Lion i Dance & Culture Sound. El segon dia, 16 d'agost, podrem gaudir del rap d'IraShotta i RapsuskleyLittle Pepe, i Urtica Sound. Per a l'últim dia, el festival s'ha reservat els himnes d'Itaca Band Xavi Sarrià i El Cor de la FeraCultrum i Monka.


Després de l'èxit de les passades edicions, enguany el festival s'ha ampliat a tres dies, en comptes d'un, com era els anys anteriors. La localització a la platja de Cunit també és un gran encert, opció escollida el 2017, ja que, és un emplaçament perfecte per a les caloroses nits d'estiu.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, festivals d'estiu, The Sey Sisters, Itaca Band, Iseo & Dodosound, Rapsusklei, Ira, Xavi Sarrià

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.