Actualitat

S'apropen els Brighton 64 més rebels

La icònica banda barcelonina està enregistrant el proper disc amb el productor Paco Loco

«Juez y parte», la sentència de Brighton 64 al judici del procés

| 26/07/2019 a les 17:00h

Brighton 64 a l'estudi amb Paco Loco
Brighton 64 a l'estudi amb Paco Loco | Arxiu del grup
Entrar a l'estudi sempre és un repte, tinguis l'edat que tinguis, acumulis l'experiència que acumulis. Els mític grup mod barceloní, Brighton 64, ha entrat a enregistrar el proper LP, el sisè de la seva carrera. Tal com afirmen els components del grup: "Cada gravació és diferent a les anteriors, però potser aquest cop estem experimentant més que mai en tots els sentits", diuen.

Al juny van estrenar la cançó "Juez y parte", el primer avançament d'aquest treball i una crítica voraç a la sentència del Tribunal Suprem als líders independentistes. La totalitat del disc espera veure la llum el proper mes de gener. De moment sabem que és un dels àlbums més rebels de la seva discografia, amb explícites i "merescudes crítiques a tots els estaments del poder i als successos que han anat passant en els darrers temps". 


Així mateix, sabem que és un disc gestat amb la ràbia dels germans Albert i Rick Gil, que han escrit totes les lletres del disc. El gir en la temàtica de les cançons té el seu perquè en la maduració artística i personal dels components del grup, tal com afirmen: "Ara que hem trobat l'estabilitat personal, per nosaltres no té gaire sentit seguir parlant de nosaltres mateixos ni de conflictes interiors o generacionals. Ara el concepte és molt clar: Indignació i rebel·lió".

El productor Paco Loco (Nacho Vegas, Lori Meyers o Mishima) els ha obert les portes de l'estudi a Cadis per treballar colze a colze en aquesta nova aventura. Tot i que és el primer treball conjunt, el projecte paral·lel dels germans Gil -Top Models- ja havia comptat amb la participació del productor en tots els seus discos: "Ens moríem de ganes de tornar-hi i el retrobament ha estat fabulós. La creativitat per part de tots és constant. Amb aquesta primera experiència amb ell tot agafa una nova dimensió".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Brighton 64, Paco Loco, Top Models, mod, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.