Actualitat

Xavier Pié, nou president de l'aMt

El reconegut músic de jazz substitueix Sandra Ramos en el càrrec al capdavant de l'Associació de Músics de Tarragona

| 29/07/2019 a les 12:18h

Xavier Pié, nou president de l'aMt
Xavier Pié, nou president de l'aMt | Arxiu aMt
Xavier Pié va ser escollit aquest dimecres 24 de juliol nou president de l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) en l’assemblea celebrada a la Capsa de Música. Pié substitueix Sandra Ramos, que ha ocupat la presidència durant el darrer any però que des de l’abril, quan va incorporar-se a una candidatura electoral per les eleccions municipals tarragonines, ho feia de forma interina. Ramos continuarà com a vocal de la nova junta, que de fet és continuïsta respecte l’anterior excepte pel que fa al canvi de presidència.

Xavier Pié és un reconegut músic de jazz tarragoní de llarga trajectòria i des de feia anys formava part de la junta de l’aMt. Després de ser escollit nou president, Pié va agrair la feina de la presidenta sortint, especialment pel que fa al seu paper en la negociació de l’estatut de l’artista a nivell estatal, fet que demostra el nivell de reconeixement assolit per l’entitat per la seriositat del treball que desenvolupa. Pié també va manifestar la il·lusió i alhora respecte amb què assumia el càrrec. “Per mi l’aMt és una mica com hauria de ser la societat: un grup molt divers, molt plural, però que treballa per un objectiu comú”, va dir.

L’assemblea també va servir per aprovar els comptes de 2018 i el pressupost de 2019, de 59.900 euros, així com per repassar les activitats realitzades al llarg del darrer any. En aquest sentit, es va destacar la nova dinàmica de col·laboració amb Movistar en l’organització de concerts a la Capsa.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Xavier Pié, Associació de Músics de Tarragona, aMt, Tarragona, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.