Festivals

Temporada de festivals imperdibles a les Balears

Recollim les millors propostes dels pròxims mesos per poder gaudir de música de qualitat en directe

| 30/07/2019 a les 14:00h

Clara Peya
Clara Peya | Arxiu de l'artista
L'estiu és època de platja, 'xiringuitus', begudes refrescants i revetlles. Però també és època de festivals. Avui dia amb el boom dels festivals, arreu pots trobar un bon festival que et saciï les ganes de música. Des d'EDR Balears, hem fet un recull dels festivals més destacats a les Illes.

Pedra Viva - Del 3 de juliol al 4 de setembre
Un recinte de pedreres de marès, una roca sedimentària molt utilitzada a les Balears, és la llar del Festival Pedra Viva. El festival menorquí situat a tan sols un quilòmetre de Ciutadella compta amb una programació plural i arriscada, conformada per actuacions musicals, dansa, circ i teatre. El proper 7 d'agost Jordi Savall i Xavier Díaz-Latorre estaran interpretant Folias & Romanescas.



Mallorca Jazz sa Pobla - Del 29 de juliol al 4 d'agost
Si el jazz és la teva passió, aquest és el teu festival. El cicle de concerts apropa a sa Pobla (Mallorca) quatre recitals. El primer es realitzarà el dilluns 29 de juliol a càrrec de la cantant Cyrille Aimee, que vindrà acompanyada de piano, contrabaix i bateria. Els altres tres espectacles estaran protagonitzats per Catherine Russell, Glissando Big Band i Mariola Membrives



Festival s'Embat - 2 d'agost
Juanito Makandé, SFDK o Dinamo són alguns dels artistes que passaran per l'escenari de Porreres durant el vespre i la nit del 2 d'agost. El festival celebrarà la quarta edició i portarà hores de música, circ i projeccions per crear una nit màgica a l'illa de Mallorca. 



Tramuntana Festival - 3 d'agost
"Tres escenaris, vint artistes, música, videoart, mapping i gastronomia". Així s'autodefineix el festival d'Esporles (Mallorca) que porta un cartell interessant i divers. En aquesta cita destaquen The EgyptianLover, discjòquei americà reconegut en l'àmbit internacional, Cycle, banda d'electro-pop anglo-espanyola i Perel, discjòquei alemanya amb un estil molt interessant. 



Es Claustre - Del 5 d'abril al 5 de setembre
Les nits musicals per excel·lència a Maó durant les nits estivals. Es Claustre té un cartell profund i de qualitat que és una aposta segura per gaudir d'un bon espectacle. Dels propers concerts destaquen Carles Benavent Trio + Tomasito, Els Pets, Iseo&Dodosound i Pau Vallvé, entre d'altres. 



Aglaia Festival - Del 16 al 18 d'agost
De la marca Es Claustre, neix l'Aglaia Festival. Al mateix recinte, entre el 16 i el 18 d'agost es realitzarà un cicle especial de concerts, protagonitzats per Anna Ferrer & Clara Peya, Marga Rotger i Marala Trio. Tres concerts molt especials en clau femenina. 



Rock'n'Rostoll - 31 d'agost
A Maria de la Salud (Mallorca) s'acomiadaran de l'agost amb una de les cites més clàssiques de l'illa. El Rock'n'Rostoll celebrarà un quart de segle amb un cartell de luxe i amb moltes hores de rock i altres gèneres variats. Valtonyc, Sexy Zebras, Go Cactus o Noiseast són alguns dels grups que desfilaran per l'escenari mallorquí.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, EDR Balears, Clara Peya, Marga Rotger, festivals, Illes Balears, Jordi Savall, Els Pets

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.