Concerts

La música de les Festes de Gràcia, per carrers

Del 15 al 21 d'agost el barri de Gràcia es guarneix per les Festes i s'omple de molta música

Falciots Ninja, Ebri Knight, Vàlius o Intana són alguns dels grups que actuaran pels carrers del barri

| 13/08/2019 a les 12:00h

Dani Nel·lo i los Saxofonistas Salvajes a les Festes de Gràcia
Dani Nel·lo i los Saxofonistas Salvajes a les Festes de Gràcia | Xavier Mercadé
Aquest divendres passat va publicar-se el gros principal d'activitats que conformaran les Festes de Gràcia d'enguany. Aquesta celebració del barri barceloní té més de 200 anys d'història i des de fa anys és una de les grans cites estiuenques per gaudir de música al carrer, carrers guarnits i ganes de festa. Fem un repàs per les programacions dels principals carrers del barri que ens ofereixen molta varietat musical i, en general, molta i bona festa!

C/ Berga
En aquest cèntric carrer del barri, hi trobem una actuació en directe cada dia de la festa major. Des del pop enèrgic de Land of Coconuts (per obrir el dia dijous 15) fins a la proposta dels igualadins JoKB (dissabte 17), passant tant pels divertits concerts de No estamos locos (diumenge 18 al migdia) o Pirats del mar (dilluns 19), com pel virtuosisme urbà d'Aiala (diumenge 18 a la nit). La gran majoria de concerts seran a les 23.00 h.


C/ Ciudad Real
En aquesta ubicació propera a l'estació de metro de Joanic, trobarem una bona varietat de grups. Havaneres, rap, rumba, versions, temes propis: a Ciudad Real tot hi cap. Alguns dels artistes que hi faran concert seran Iglú, Wiwi & The Rock Band, Tupica, El Batalla o Neon Rush.


C/ Jesús
A la part baixa de Gràcia s'hi ubica una programació extensa amb concerts i discjpòqueis de dia i de nit. Al carrer Jesús trobarem la música en directe del grup de versions L'Eskerda (divendres 16), dels rumberos de carrer Alma de pato (dissabte 17) o del rap refinat de Broem (diumenge 18).


C/ Joan Blanques de Baix
A la part baixa d'aquest carrer vertical, també a prop de la plaça Joanic, la programació de música en viu es destinarà a repescar noms clàssics que no poden faltar en una bona festa major. El blues d'Amadeu Casas Quartet (el dijous 15), l'arrel rockandrollera del saxo de Dani Nel·lo i Los Saxofonistas Salvajes (el divendres 16) o l'ofici jazzístic de La Vella Dixieland (dimarts 20), seran alguns dels sons que faran ballar aquells que s'acostin al carrer Joan Blanques.


C/ Joan Blanques de Baix de tot
Tocant amb Travessera de Gràcia, al carrer Joan Blanques encara s'instal·larà un altre escenari. Açl de baix de tot s'hi podran veure els concerts, també d'arrel rockera, de Tori Sparks (dissabte 17), La Golden Beat (dimecres 21) o Alma de boqueron (també dimecres 21), entre molts d'altres.


C/ Mozart
A prop de la plaça de la Vila de Gràcia hi ha un escenari obligatori on tothom sap que hi ha música, el del carrer Mozart. Aquest any hi tindrem 20 propostes musicals, entre les quals les de Diamante Negro (divendres 16), Alavedra (dissabte 17), Vàlius (diumenge 18) o Gyoza (dilluns 19).


Plaça de la Vila
Un bon galliner és el que serà la plaça on es troba la seu del districte amb els concerts multitudinaris de grups festius com Bananna Beach (dissabte 17), Pastorets Rock (diumenge 18), Albercocks (dilluns 19), Lasta Sanco (dimarts 20) o Ebri Knight (dimecres 21).


C/ Progrés
Al carrer paral·lel a Torrent de l'Olla hi podrem trobar nits temàtiques destinades a grups més reivindicatius, com els del divendres 16, amb Flux, Lírica de Trobadors i Blue Joy. O més rumberos i festius, com els de dissabte 17, amb Saó, Pelat i Pelut i La República Rumbera. Els concerts seguiran, però, fins dimecres 21.


C/ Puigmartí
Just al carrer de sota paral·lel a Travessera de Gràcia, hi haura també propostes variades, música de taverna el dijous 15 amb S'Temple Bar, el rock d'aquí i d'allà de N-II i What the blues hell band el divendres 16 o les versions d'indie de Milkers el dissabte 17. També els curiosos Falçiots Ninja seran a l'escenari de Puigmartí el diumenge 18.


Travessia de Sant Antoni
Ben a prop de la parada de metro Fontana hi trobem aquest escenari amb una dilatada programació. Entre els noms més destacables, hi trobem el karaoke amb piano d'Evripidis batejat com a Pianaoke (dijous 15), el flow de Da Fak (divendres 16), el pop delicat d'Intana (dissabte 17) i la sessió de Miqui Puig Dj Set i el folk alternatiu de Halldór Mar (tots dos el diumenge 18).

Arxivat a: Enderrock, llista, Festes de Gràcia, concerts, Gràcia, Festa Major, Barcelona, Falciots Ninja

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.