actualitat

Montse Castellà: «Les Kol·lontai m'han aportat tot el que m'havien d'aportar»

La cantant ebrenca ha comunicat que abandona la formació nascuda durant l'edició del BarnaSants 2017

| 20/08/2019 a les 11:00h

Imatge il·lustrativa
Les Kol·lontai alçaven els seus versos musicats en la inauguració del BarnaSants 2017 a través de quatre vèrtexs veterans: Ivette Nadal, Meritxell Gené, Sílvia Comes i Montse Castellà, i desenes de referents literaris que han anat transformant en cançons. Després de voltar pels escenaris de Catalunya durant gairebé tres anys, el polígon musical inspirat en la feminista soviètica Aleksandra Kol·lontai deixa de comptar amb un dels pilars, ja que la cantautora Montse Castellà ha abandonat la formació. Ho expressava fa uns dies a través de les xarxes socials. 

 

"Ja he donat al projecte tot el que podia donar-li i Les Kol·lontai m'han aportat tot el que m'havien d'aportar, era una etapa que havia de tancar. He après molt i m'he enriquit, però vull centrar-me al cent per cent en la meva carrera personal", afirma l'artista ebrenca sobre la seva decisió.

Fent balanç d'aquesta etapa, la vocalista explica que el projecte l'ha enriquida molt, tant a nivell musical com personal, i agraeix especialment a Pere Camps, director del BarnaSants, l'empenta de parir aquesta iniciativa centrada en "la lluita per la igualtat a través d'escriptores i pensadores que, amb música, han pogut agafar una altra vida". 

A partir d'ara Montse Castellà se centrarà a seguir mostrant els temes del seu darrer disc, Punts de llibre (A Flor de Tiempo, 2018). El que encara està per confirmar, però, és el camí que agafaran les altres integrants de la formació de Les Kol·lontai, que disposen d'una veu menys. 
 

Les Kol·lontai Foto: Xavier Mercadé

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Montse Castellà, Kol·lontai

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.