Entrevistes

La Pegatina: «Fa 16 anys que fem voltes i encara tenim ganes de més»

Entrevistem Adrià Salas, vocalista de La Pegatina, sobre la seva propera referència discogràfica i sobre el concert a l'Acústica

| 24/08/2019 a les 10:00h

La Pegatina
La Pegatina | Ibai Acebedo
Setze anys de mestissatge dins i fora de Catalunya, i sense perspectives d'aturar-se. La Pegatina inaugura l'Acústica de Figueres amb un concert el dia 29 d'agost a la Rambla que contindrà moltes sorpreses. Els de Montcada i Reixac hi estrenaran el proper àlbum: Un secreto a voces (Warner Music, 2019), un recopilatori amb la discografia bàsica de la formació i amb algunes cançons inèdites. Parlem amb Adrià Salas, vocalista i líder de la formació, sobre els propers passos de la banda. 

La festa no acaba mai per La Pegatina! Com us manteniu sempre així d'actius?
Adrià Salas (veu): Probablement perquè sempre ens anem posant nous reptes, i també perquè mai no toquem per la mateixa zona: anem a Llaitnoamèrica, Àsia... I això fa que sempre sigui diferent i que poguem aprendre una mica més, que poguem seguir creixent. Sempre que passen coses i coneixes gent i cultures noves, tens ganes de continuar. 

Són molts anys voltant... Com us trobeu com a grup?
A.S: Fa 16 anys que fem voltes i encara tenim ganes de més. Tenim ganes de fer més cançons, d'experimentar, de fer coses noves. I ara sentim que estem en un moment amb més obertura quant als mitjans de comunciació; per tant, és un bon moment per fer cançons, ja que comencen a sonar i ens fan ampliar públic. Creiem que podem arribar a més gent i que ho hem d'aprofitar. 

A més, ara torneu amb nou disc: Un secreto a voces (Warner Music, 2019). Què contindrà aquesta nova referència? 
A.S: El disc sortirà al setembre i és un recopilatori de cançons de la història del grup. Ja tenim 7 discos i mai no havíem fet un recopilatori, tot i que tindrà algunes cançons noves, com "Saber de tu", que ja es pot escoltar. És més de cara a col·leccionistes i als mitjans i les persones que encara no ens coneixen, per poder escoltar la discografia bàsica. 


Això us donarà embranzida per seguir girant pel món. Què tindrà d'especial aquest concert a l'Acústica de Figueres?
A.S: Serà especial perquè toquem a casa, a Catalunya. Com que no hi estem tocant massa -perquè ens dediquem a tocar per Europa-, les quatre dates que fem aquí són especials, perquè venen els amics i la família. I podem parlar en catala amb el públic, i s'agraiex. A nivell de repertori farem els greatest hits, estrenarem alguna cançó nova i si coincicidm amb algun amic, pot ser que hi hagi col·laboracions. 
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, entrevistes, entrevista, Acústica, La Pegatina

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.