revista

Rosalia serà la portada de la revista Enderrock de setembre

L'artista ha guanyat dos guardons en els MTV Music Video Awards

| 27/08/2019 a les 12:00h

Rosalia als VMAs a Nova Jersey
Rosalia als VMAs a Nova Jersey | MTV.com
El 2019 és, sense dubte, l'any Rosalia i, a la revista Enderrock de setembre, en repassem la trajectòria amb un número encapçalat per l'artista del moment. La cantant de Sant Esteve Sesrovires serà portada de la revista 293, que comptarà amb una entrevista a la vocalista i amb reportatge especial que n'explicarà el pas pel Taller de Músics i l'ESMUC, així com també passarà llista de la seva discografia completa i de les últimes sortides audiovisuals. 

Aquest mes d'agost, concretament el 26 d'agost, Rosalia va rebre dos guardons ('Millor vídeo llatí' i 'Millor coreografia') en els destacats MTV Music Video Awards, que es van celebrar al Prudential Center a Newark, Nova Jersey, i que van ser presentats pel còmic Sebastian Maniscalco. Aquest esdeveniment va portar, un any més, les grans estrelles de la música als fans, tot celebrant els vídeos més emblemàtics de l'any amb electritzants actuacions, entre les quals hi va haver la participació sonada de la catalana Rosalia.


Les nominacions ja marcaven un itinerari de possibles fèmines guanyadores —Ariana Grande (10 nominacions), Taylor Swift (10 nominacions) o Billie Eilish (9 nominacions)—, i de fet, la catalana Rosalia partia amb quatre nominacions importants —a les categories de 'Millor artista revelació', 'Millor artista llatina', 'Millor coreografia' i 'Millor vídeo llatí'—. Finalment, l'autora d'El mal querer (Sony Music, 2018) es va emportar aquests dos últims reconeixements per l'audiovisual "Con altura", col·laboració amb el colombià J Balvin.
 

Rosalia als MTV Awards Foto: mtv.com


Taylor SwiftCamila CabelloJonas BrothersOzuna, LizzoShawn MendesMissy Elliott han estat una part de les disset actuacions sonades. La de Rosalia va consistir en un mix que va incloure el seu últim tema amb Ozuna: va interpretar diverses de les seves cançons més conegudes com "A Ningún Hombre", "Yo x Ti, Tu x Mi" –amb Ozuna també sobre l'escenari– i "Aute Cuture". 
 

Rosalia als MTV Awards Foto: mtv.com

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, MTV Music Video Awards, Rosalia, setembre, 293

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.