Estrenes

Xeic! camina al batec del seu cor amb «Amfibis»

Els ebrencs treuran el nou àlbum 'Delta' aquesta tardor

| 28/08/2019 a les 12:00h

Xeic!
Xeic! | Arxiu grup
El final de l'estiu no aixafa l'optimisme als habitants de les Terres de l'Ebre, al contrari. La banda Xeic! deixa entreveure la seva darrera mostra de llibertat, una cançó que ve acompanyada de videoclip i que avui estrenem a Enderrock.cat. "Amfibis" és la primera melodia que podem escoltar del proper disc, Delta (Picap, 2019), que veurà la llum aquesta tardor. 


"Aquest tema parla de poder-te definir a cada moment sense pors, de la força de ser únic", afirmen els integrants de la formació. Aquesta sensació de llibertat és, precisament, el leitmotiv de la propera referència que els ebrencs estan a punt de fer pública.

"El disc contindrà dotze instants de temps que serpentegen i difuminen els nostres propis límits, és un treball on se sedimenten sentiments i vivències definint un ric, dinàmic i potent passatge de transició", expliquen els membres de Xeic!. La banda defineix Delta com "un petit món de llibertat on els prejudicis desapareixen substituïts per una reflexió conjunta, sempre crítica, que des de l’avui ens ajudi a dibuixar un demà millor".

Amb la sortida de noves cançons, el grup afirma sentir-se "renovat", ja que tanquen amb "il·lusió i esperança" una primera etapa d'onze anys i sis àlbums a les espatlles. Ara, però, els toca explorar nous horitzons i esperar l'acollida dels seguidors.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Xeic!, estrena, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.