festivals

Mafalda, La Fúmiga i Frida, els valencians de l'Espiga Rock 2019

Desakato, Roba Estesa i Frida configuren el cartell de la cita celebrada a Sueca el 31 d'agost

| 29/08/2019 a les 13:00h

Mafalda
Mafalda | Juan Miguel Morales
La nit del 31 d'agost el municipi de Sueca mirarà als ulls al feminisme i a la música en valencià. La sisena edició de l'Espiga Rock promet un cartell de diversitat estilística i de cançons reivindicatives amb les actuacions de Desakato, Mafalda, La Fúmiga, Roba Estesa, Tribade i Frida. Veterans i emergents, hip-hop i folk, la cita valenciana tocarà extrems musicals a partir de les vuit del vespre. 

Les primeres en actuar seran les del Camp de Tarragona, amb els temes de l'últim àlbum, Desglaç (Coopula, 2018), i les seguiran el grup de rap Frida. Serà gairebé a les onze de la nit quan entri en joc el trio transfeminista Tribade, que servirà l'aperititu al cap de cartell de l'edició d'enguany, Desakato. Per concloure la nit, Mafalda i La Fúmiga oferiran una selecció de la seva discografia i dels temes més populars. 

La cita celebrada a Sueca, que té el suport de l’Ajuntament de Sueca, la Diputació de València, la Generalitat i l’Institut Valencià de Cultura, ha fet portar en edicions anteriors formacions com Xavi Sarrià, Gatillazo, La Gossa Sorda, Aspencat, El Diluvi o Tesa, entre altres. 
 

Cartell Espiga Rock 2019

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Tremenda Jauría, Desakato, Mafalda, festival, Espiga Rock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.