videoclips

Poor Tràmit obre el rap en canal i ens en mostra les entranyes

Estrenem el videoclip de "Fora", un tema que ha estat produït pel raper mallorquí Valtonyc

| 02/09/2019 a les 11:00h

Poor Tràmit amb Valtonyc
Poor Tràmit amb Valtonyc | Arxiu Poor Tràmit
Si el gènere del rap es pogués menjar, de ben segur que tindria forma i gust de pita, o així ho assegura Poor Tràmit en el nou tema. El raper de Premià de Mar estrena la versió audiovisual de "Fora", una cançó de 'metarap' que obre en canal les músiques urbanes i ens en mostra les entranyes i que ha estat produïda pel mallorquí a l'exili Valtonyc

"Aquest tema és una reivindicació del rap més pur i poc visibilitzat en els mitjans de comunicació, i és també una manera de 'reclamar' l'atenció que mereixen els artistes que es troben treballant dur a l'ombra, apartats del circuit musical", explica l'artista. Poor Tràmit, que als inicis de la trajectòria cantava com a Kaiz, serveix una cançó de consciència sobre els músics que surten dels grans segells i de la indústria a gran escala. 


"Fora" ha estat treballada a distància i a quatre mans amb el raper Valtonyc, actualment a Bèlgica i pendent dels següents moviments per part de la justícia europea. Poor Tràmit comenta que els uneix "una gran amistat des de fa un parell d'anys", sobretot pel que fa a gustos musicals i a la visió compartida del hip-hop, i és per això que ambdós col·laboren en els projectes de l'altre. El mallorquí, de fet, està treballant ara amb el proper àlbum del raper de Premià de Mar, que ja comença a agafar forma, però del qual encara no s'ha confirmat la data de llançament. 

Poor Tràmit té pensat encetar el curs amb nous remixs de cançons "amb un estil més electrònic, a prop del house francès i amb ritmes ballables". El cantant confirma que està "en molt bona forma", ja que està provant nous ritmes i unint llaços amb artistes com Xavier Mata, amb qui està creant (juntament amb DJ Enzo) un nou espectacle. 
 

Poor Tràmit Foto: Arxiu Poor Tràmit

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Valtonyc, videoclip, Poor Tràmit, rap, estrena, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.