Actualitat

Últims dies per presentar-se al XII Terra i Cultura, Premi Miquel Martí i Pol

La convocatòria romandrà oberta fins l'11 de setembre

| 09/09/2019 a les 09:00h

Sommeliers amb Lluís Llach recollint el premi Miquel Martí i Pol, Terra i Cultura 2018
Sommeliers amb Lluís Llach recollint el premi Miquel Martí i Pol, Terra i Cultura 2018 | Xavier Mercadé
La dotzena edició del Terra i Cultura tancarà la convocatòria per presentar projectes aquest dimecres 11 de setembre. Tots els músics que ho vulguin tenen tres dies per enviar les seves composicions musicals. Un cop més, les bases del concurs que impulsa el Celler Vall-Llach defineixen que es podran presentar al certamen, sense limitació estilística, tots els artistes que musiquin un poema en llengua catalana.

El reconeixement del Premi Miquel Martí i Pol està dotat de 5.000 euros i les cançons que es presentin han d'haver estat publicades entre l'11 de setembre del 2018 i el mateix dia de l'any actual. A l'octubre, Lluís Llach escollirà una vintena de semifinalistes, mentre que els cinc finalistes seran entrevistats per Enderrock, del 4 al 8 de novembre. El guanyador es farà públic el dimecres 13 de novembre, després que el jurat s'hagi reunit durant els dos dies previs a Porrera. Aquest any s'incorporen com a membres del jurat l'actriu i rapsoda Sílvia Bel i el poeta i promotor cultural Eduard Escoffet, a més dels membres dels últims anys Lluís Llach, Lluís Gendrau, Josep Roca i Ramon Muntaner.

Ja han guanyat el concurs anteriorment artistes com Sommeliers, David Carabén (Mishima), Mireia Vives i Borja PenalbaBrtomeuJudit Neddermann i Ignasi Cussó, Roger MasTomàs de los SantosToni Xuclà i Gemma HumetJoan Manuel GaleasClara Andrés i Sílvia Pérez Cruz.

Per presentar la vostra proposta només heu d'enviar la cançó al web del Celler.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Terra i Cultura 2019, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.