videoclips

Els records d'estiu de Cabot

Els de Marratxí estrenen el videoclip de la cançó "Se'ns ha fet tard"

El proper directe se celebrarà el 13 de setembre a Bunyola i compartiran escenari amb Anegats

| 03/09/2019 a les 10:00h

Cabot
Cabot | Arxiu grup
Tothom sap que, quan arriba el setembre, aflora en nosaltres la necessitat de recordar l'estiu per suportar l'inici del curs. Després d'unes vacances intenses, els de Marratxí s'han pres seriosament aquesta voluntat i fins i tot han enregistrat un nou videoclip, "Se'ns ha fet tard", que forma part de l'àlbum de debut i que avui estrenem a Enderrock.cat. 

"Aquesta cançó parla de les vivències entre dos amics durant un estiu a Mallorca, és una mescla d'experiències pròpies i un toc de fantasia", ens expliquen els integrants. L'audiovisual del tema mostra imatges d'un dels moments més valuosos de la temporada estival per a Cabot: el concert que van realitzar a Felanitx compartint escenari amb Sopa de Cabra, que va acabar d'arrodonir un agost "inoblidable" per a la formació. 


Aquest clip és la més recent de les novetats de la formació illenca, que tot just està presentant el primer disc, Llengües (Blau, 2019), que afirmen que els ha donat ganes de treballar més. "Hem hagut de fer una reedició de 500 discos més perquè ja els havíem venuts tots, i això, avui dia, no és fàcil", comenten els membres de Cabot. Els semifinalistes del Sona9 2018, per ara, se centren a "anar aprenent i millorar a casa assaig i concert" i a començar a moure dues o tres cançons noves per treure "en un futur no massa llunyà". La propera cita amb ells en directe serà el 13 de setembre a Bunyola, amb Anegats
 

Cabot Foto: Laura G. Guerra

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Cabot, estrena, videoclip, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.