actualitat

Et convidem a la festa de presentació del Mercat de Música Viva de Vic 2019

Demana la teva entrada doble per la revetlla de la Diada del MMVV, el dimarts 10 de setembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

L'acte comptarà amb actuacions de Ferran Palau, Espaldamaceta i Mazoni, entre d'altres

| 03/09/2019 a les 15:00h

MMVV
MMVV | Pere Masramon
Donar bones notícies es pot fer de moltes maneres i, al Mercat de Música Viva de Vic, opten per fer-ho a través d'una festa. La cita vigatana, que se celebrarà del 18 al 21 de setembre, presentarà la programació de la 31a edició en un acte el dimarts 10 de setembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. 

L'esdeveniment, que té el nom de 10-S presentació de la programació del 31è MMVV: la revetlla de la Diada!, tindrà actuacions musicals d'alguns grups que configuren el cartell de l'edició d'enguany del MMVV, com EspaldamacetaSide Chick, Xavier Calvet, Mazoni, A Contra Blues, Aiala, Ferran Palau, Hijos del Trueno i Bakanoa. La presentació començarà a les 20.00 h i servirà com a prèvia musical a la Diada de Catalunya. 

Vols venir a la revetlla de la Diada del MMVV?
Si no et vols perdre la presentació de la programació del Mercat de Música Viva de Vic 2019 el dimarts 10 de setembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, pots demanar una entrada doble a través d'aquest formulari. Les places són limitades!
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, MMVV 2019, convocatòria, actualitat

COMENTARIS

Entrada mmvv 2019

NúriaFG, 05/09/2019 a les 23:24

Bones! M'agradaria tenir una entrada doble per la presentació del MMVV 2019.

Gràcies!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.