actualitat

Albert Pla explica el Procés en un nou clip

El músic publica "Juerga catalana II", un nou videoclip sobre la situació política catalana

| 05/09/2019 a les 09:00h

"Avui es un dia ombrívol, el reialme ha condemnat els dotze del patíbul", proclama Albert Pla en la nova cançó "Juerga catalana II".

Ara que la Diada de Catalunya és a tocar, el músic aprofita per fer un repàs dels fets polítics dels últims dos anys amb el seu característic to irònic. Els protagonistes, com no podia ser d'altra manera, són els presos polítics i exiliats, que apareixen en diverses ocasions a l'audiovisual sota les bromes de l'autor. 

En el videoclip de "Juerga catalana II" també es mostren fotografies i vídeos del rei d'Espanya (també en una fotografia que crema), d'Inés Arrimadas, de Mariano Rajoy, de Valtonyc, de Mireia Boya i d'Eulàlia Reguant, entre altres, així com imatges de les agressions de l'1-O i de la independència "que va durar 7 segons, menys que un plat de macarrons", canta Pla


L'artista, a més de treure noves cançons, continua amb el seu espectacle Miedo en marxa. Segons ha comunicat avui el mateix cantant, aquesta tardor reprendrà les sessions a la Barts, del 10 al 20 d'octubre. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Juerga catalana II, Albert Pla

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.