ACTUALITAT

Música i reivindicació en l'espectacle institucional de la Diada

Lluís Danés dirigeix 'Tornarem', un espectacle musical que parla de futur i de propòsit de victòria

La direcció musical corre a càrrec del pianista Xavi Lloses

Hi participen músics com Miquel Gil, Marina Rossell, Ju, Gemma Humet, Joan Rovira o Lax'n'Busto, entre d'altres

| 05/09/2019 a les 17:00h

Cartell de l'espectacle 'Tornarem'
Cartell de l'espectacle 'Tornarem'
L'espectacle institucional de la Diada 2019 s'anomena Tornarem i està dirigit per l'arenyenc Lluís Danés. L'acte tindrà lloc el proper 10 de setembre, a la plaça Sant Jaume de Barcelona, a partir de les 22.00 h.

Tornarem parla del retorn, de la llibertat, de la pau i de la justícia; i per fer-ho, es remet als exilis, als empresonaments i també als refugiats i emigrants.

La direcció musical de l'espectacle anirà a càrrec del pianista Xavi Lloses, còmplice habitual de Danés en la majoria dels seus muntatges. L'acte tindrà un fort color musical i hi participaran Lax'n'Busto, In Crescendo, les formacions Orquestra de Cambra Terrassa 48 i Coral Sant Jordi, la ballarina Sol Picó, i els cantants Alba Carmona, Miquel Gil, Marina Rossell, Fèlix Cucurull, Ju, Gemma Humet i Joan Rovira.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Diada 2019, Lluís Danés, orquestra de cambra terrassa 48, in crescendo, o, Coral Sant jordi, xavi lloses, alba carmona, fèlix cucurull, orfeó català, lax'n'busto, joan rovira, gemma humet, ju, marina rossell, sol picó, 11 de setembre, Miquel Gil

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.