actualitat

Salva Racero s'obre camí en solitari

El manresà publicarà el primer disc en solitari el proper 4 d'octubre

| 06/09/2019 a les 13:28h

Imatge il·lustrativa
Va ser a través dels vells vinils del seu pare, que anaven des de Deep Purple fins a Queen, que Salva Racero va començar a vibrar amb la música. De les cançons sempre es quedava amb la veu, d’aquí li ve el fet de voler ser cantant. Durant molt de temps va participar en musicals com Notre Damme de Paris o Mar i Cel de Dagoll Dagom. I quan s’havia traslladat a Londres per buscar fortuna com a actor de musicals, una oferta a Catalunya li va canviar els plans: es va convertir en el nou cantant de Lax’n’Busto.

Durant deu anys va liderar centenars de directes i va enregistrar quatre discos, però ara el músic ha decidit agafar un camí en solitari amb el disc Immortals (Satélite K, 2019), que veurà la llum el proper 4 d'octubre. La darrera pista que el manresà ens ha deixat per començar a endevinar què contindrà el treball és la cançó "Immortals", que posa nom a la referència.



El músic, però, comenta alguns referents que l'han ajudat a construir el treball: "Coldplay, U2 o Imagine Dragons. Amb tots aquests noms tens el meu disc. Els he mamat molt, tant a nivell de producció com a nivell vocal. M’han servit per veure que actualment també es fan coses interessants". La presentació d'Immortals serà l'endemà del llançament, el dia 5 d'octubre a la Sala Apolo. 

Salva Racero, que apareix a l'interior de la revista Enderrock de setembre, serà l'encarregat, juntament amb Joan Garriga, de presentar el número del mes a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el proper dilluns 9 de setembre. Per demanar les teves entrades gratuïtes, ho pots fer en aquest enllaç
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Salva Racero, portada, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.