actualitat

La nova programació musical d'iCat

El programa del Sona9 d'iCat s'emetrà cada diumenge a partir de les 10 de la nit

| 09/09/2019 a les 16:00h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Amb l'arribada del nou curs escolar, cal tenir les orelles ben netes i els aparells de ràdio a punt per sintonitzar. La programació del 2019-2020 de l'emissora iCat FM es renova i modifica alguns programes, però segueix conservant un ferm interès i compromís amb la música catalana. T'expliquem què podràs escoltar a partir de la setmana vinent a la radiofreqüència cultural de Catalunya Ràdio. 

De dilluns a divendres la tarda engegarà amb Pista de fusta de Miqui Puig (19.00 h), un programa que s'estendrà al cap de setmana fins les 21.00 h, i el seguirà el també músic Lluís Gavaldà amb El Celobert i les històries amagades de les cançons. Albert Puig, per la seva banda, presentarà a les 21.00 h, DeliCatessen, que descobrirà als oients els temes més selectes de la temporada. 

Pel que fa al cap de setmana, Casa Babylon ens endinsarà cada dissabte a les 21.00 h en la música mestissa de casa nostra i a les 22.00 h serà el torn de la música electrònica amb Beats per minut, conduït per Òscar Broc. Els diumenges Jazz Watussi donarà el relleu al programa del Sona9, que passa de dilluns a diumenge a les 22.00 h, i que, com sempre, informarà de les veus novelles del país i dels finalistes del concurs de bandes emergents dels Països Catalans. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sona9, graella, iCat, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.