concerts

La música de la Diada 2019

L'11 de setembre tindrà actuacions musicals per commemorar la Diada de Catalunya

| 10/09/2019 a les 20:00h

Els Amics de les Arts i l'Orfeó Català en la Diada 2017
Els Amics de les Arts i l'Orfeó Català en la Diada 2017 | Xavier Mercadé
Paral·lelament als actes polítics de la Diada de Catalunya, celebrats al llarg de tota la jornada en diversos punts del territori català, la commemoració de l'11 de setembre tindrà un acompanyament musical que tenyirà de reivindicació i festa aquesta data tan remarcada. Aquestes són algunes de les actuacions musicals del proper dimecres.

L'espectacle institucional de la Diada 2019 s'anomena Tornarem i està dirigit per l'arenyenc Lluís Danés. L'acte tindrà lloc l'11 de setembre a la plaça Sant Jaume de Barcelona a les 22.00 h, i tindrà la llibertat, la pau i la justícia com a punts centrals, fent menció als exiliats, empresonats i refugiats. La direcció musical anirà a càrrec del pianista Xavi Lloses i hi participaran Lax'n'Busto, les formacions Orquestra de Cambra Terrassa 48 i Coral Sant Jordi, la ballarina Sol Picó, i els cantants Alba CarmonaMiquel GilMarina RossellFèlix CucurullJuGemma Humet Joan Rovira.

Per altra banda, Òmnium Cultural despertarà la ciutat de Barcelona amb el directe de públic familiar de Xiula i amb les actuacions de tarda i nit de Rumba Gipsy Cat, Mishima i Buhos, al passeig Companys en la dinovena edició de la Festa de la Llibertat. 

La vígilia de la Diada
Alguns directes amb motiu de la celebració de l'11 de setembre es realitzaran el dia anterior, avui dia 10 a la nit. Aquest és el cas, per exemple, del concert de Mireia Vives i Borja Penalba a Cal Milionari de Sentmenat. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Diada, 11S, 11 setembre, programació, actualitat, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.