videoclips

Futbol i amor al terreny del rap amb el nou clip de Da Fak

Estrenem el videoclip de "Fuego transalpino"

| 12/09/2019 a les 10:00h

Da Fak
Da Fak | Arxiu artista
El mode de repetició del raper Da Fak està en ebullició. Després de la publicació del videoclip "Alter ego", el músic ha reunit la banda al complet per gravar en directe un nou audiovisual, aquesta vegada del tema "Fuego transalpino", una mostra d'amor, passió i flow pels descosits. L'estrenem a Enderrock.cat. 

Aquesta cançó parla d'allò que tots tenim al cap: l'amor. El vocalista estableix en les rimes del tema una comparació entre una relació sentimental i una lliga de futbol, afegint sobre el beat versos com aquests: "Esta relación pinta bien, como el gol de Sergi al Paris Sant Germain". La sensualitat i la passió eròtica també són al terreny de joc, Da Fak les situa al llarg de la cançó com unes constants de l'expressió amorosa.


El beat del tema l'han creat el mateix Da Fak, l'alterego d'Oscar Martorell, i Guillem Martorell, i s'han acompanyat de la banda, integrada per Malcus Codolà, Guillem Callejón, que també treballa amb Intana, i Pau Vidal de The Gramophone Allstars. Per la seva banda, l'audiovisual ha estat enregistrat als estudis Two Ties Recordings. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Da Fak, estrena, videoclip, rap, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.