Actualitat

Presenta el teu videoclip al Soundie 2019

La convocatòria per presentar treballs al Soundie Music Video Awards 2019 es tancarà el 7 d'octubre

| 17/09/2019 a les 10:30h

Joan Dausà recollint el Premi Enderrock al millor videoclip en llengua catalana del Soundie 2018
Joan Dausà recollint el Premi Enderrock al millor videoclip en llengua catalana del Soundie 2018 | Xavier Mercadé
Atenció amb la convocatòria de la cita ineludible per a la indústria del videoclip, ja que entra just en la fase final de recepció d'originals. Si teniu un videoclip en llengua catalana, animeu-vos a presentar-lo a la mostra de videoclips catalans de més projecció i sinergies del país, que també inclou entrar a participar en les moltes altres categories i actes del certamen que se celebra a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. 

Premis, concerts, tallers, panells, ponències i networking sobre el món del videoclip és tot el que s'aplega al voltant del Soundie. La quarta edició d'aquest festival rebrà de nou el suport d'entitats properes al sector creatiu i cultural, com ara WIN, SGAE, UFI, ARC, APECAT, PAF, MIM, Cases de la Música, MEI i mitjans de comunicació com Mondosonoro, Scanner FM i Enderrock mateix, a més d'empreses col·laboradores com el SAE Institute, Videolab.

És amb totes aquestes sinergies que s'aconsegueix assolir un esdeveniment en el qual es premia, des del sector musical, les categories de Millor videoclip internacional, Millor videoclip nacional, Millor videoclip d'un artista de Catalunya, Millor videoclip en llengua catalana, Millor videoclip d'un segell independent, Millor muntatge de videoclip, Millor videoclip per a la igualtat de gènere, Millor director novell, Millor videoclip low-cost, Millor direcció d'art, Millors efectes especials, Millor fotografia, Millor creativitat/guió i Millor animació.


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Soundie, videoclips, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.