videoclips

Fer-se gran amb Menut

Estrenem el videoclip de "Seguint riberes", inclòs en l'àlbum 'Terra d'argila'

El músic ebrenc actuarà el 12 d'octubre a la Fira Mediterrània de Manresa

| 18/09/2019 a les 13:00h

Menut
Menut | Juan Miguel Morales
Dins la memòria de Carles Blanch hi ha un ribera que és més que un corrent d'aigua: el cabal arrossega cançons d'amor, nits silencioses i plans de futur somiats per adolescents. "Seguint riberes" és el nou videoclip del cantautor Menut, avui baixem riu avall amb aquesta estrena en exclusiva a Enderrock.cat 

"Aquest tema parla sobre fer-se gran, sobre els somnis de l’adolescència i sobre com, a vegades, perdem el focus de les coses importants, com ara compartir la vida amb persones que t’estimes, o com viure i cuidar la natura o portar una vida senzilla", explica el músic ebrenc. De fet, són aquests records d'infància i d'entrada al món adult els que construeixen i envolten el disc de debut de l'artista, Terra d'argila (Discmedi, 2019), sota la idea que "la felicitat només és possible quan ets petit". 


L'alter ego de Carles Blanch, guanyador del Premi Joventut 2018 i finalista del Concurs Sons el mateix any, recull en aquesta referència pop-rock vaporós, folk ebrenc i subtils pinzellades electròniques amb el guitarró com a fidel acompanyant. Tots dos es preparen pels directes del Circuit Folc 2019, que en el cas de Menut, se celebraran el 12 d'octubre en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa, el 8 de novembre a Cambrils en el Festival Accents, i el 7 de desembre al Cafè del Teatre de Lleida. 
 

Menut Foto: Juan Miguel Morales

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Menut, estrena, videoclip, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.