ACTUALITAT

Núria Andorrà s'endú el premi Puig-Porret 2019

La percussionista rep el premi per la creació de l'espectacle 'Constel·lacions'

| 18/09/2019 a les 20:49h

Imatge il·lustrativa
Foto: Xavi Torrent
La percussionista Núria Andorrà s'ha endut el premi Puig-Porret 2019 per la producció de l'espectacle Constel·lacions. Després de valorar els 23 projectes presentats, el projecte d'Andorrà ha estat escollit per unanimitat pel jurat. Constel·lacions combina música, visuals i circ, i compta amb el treball de l'artista visual Sabina Covarrubias, el disseny sonor i de llums de Roc Mateu, i els artistes del Circ Cric.

El resultat del premi Puig-Porret, que consisteix en 10.000 € per desenvolupar l'espectacle, s'ha fet públic al teatre Atlàntida, en el marc del Mercat de Música Viva de Vic, just abans del concert de Juliane Heinemann. Heinemann ha presentat L'ultim viatge de Walter Benjamin, guanyador del premi Puig-Porret 2018.

Núria Andorrà va obtenir el títol superior de percussió a l'ESMUC i posteriorment va estudiar a la Staatliche Hochschule für Musik Karlsruhe, becada per l’Entitat Autònoma de Difusió Cultural de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Educación. Finalitzats aquests estudis, realitza el màster en Música Contemporània a la mateixa universitat. Ha estat artista resident a l'Ateneu Barcelonès, a l'Antic teatre i a la fundació Phonos. Actualment és la directora artística d’Improject, ensemble resident a l’ESMUC. Ha improvisat amb artistes com Agustí Fernández, Le Quan Nihn, Ingar ZahrMats Gustafsson, i ha treballat amb el compositor Carles Santos a Piturrino fa de Music i Patetisme il·lustrat, amb Hèctor Parra a Frec 3 i amb Oliver Rappoport a Leviatán.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, MMVV 2019, puig-porret, Juliane Heinemann, Núria Andorrà, Mercat de Música Viva de Vic

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.