estrenes

Aquí i ara, la transformació d'Eivibonny en Les Montses

Els de Sant Vicenç dels Horts completen el canvi amb l'estrena de la cançó "El tren del sol naixent"

| 30/09/2019 a les 12:30h

Eivibonny
Eivibonny | Barbara Puigventós
"M'és igual si ets ric o pobre, m'és igual si tens poder, m'és igual a què et dediques; tots pujarem al tren, som el mateix", clamen Eivibonny. Els de Sant Vicenç dels Horts estrenen "El tren del sol naixent", la presentació del nou rumb del grup, que a partir de demà es rebatejarà amb el nom de Les Montses

A EivibonnyLes Montses els agrada creure que "els canvis comencen dins d'un mateix", per això han decidit iniciar aquesta transformació total amb un avançament del que serà el proper àlbum, que estarà produït per Marc Parrot. Amb aquesta nova cançó, la banda vol transmetre "igualtat i unitat a tots els efectes entre persones", ja sigui a nivell de gènere, classe social, religió, convicció política o orientació sexual. "Tots som iguals sota la pell i quan assolim aquest estat en què la unitat és quelcom natural, hem pujat al tren del sol naixent", n'expliquen els integrants. 

 
La nova direcció d'Eivibonny ha trobat un nom que els defineix d'una manera més exacta, tot i que casual: Les Montses. Els membres comenten que les quatre mares dels integrants del grup es diuen Montserrat, i que amb aquest nom volen retre un homenatge a la figura femenina, a la dona i a les mares. "Així que sí. Les Montses! Visca la mare que ens va parir!", conclouen pletòrics. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Eivibonny, Les Montses, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.