videoclips

Marco Pompero vol fer olor de sexe

Estrenem el videoclip del tema "Vull fer olor a sexe", inclòs en l'últim treball de l'alcoià

| 30/09/2019 a les 13:00h

Marco Pompero
Marco Pompero | Jordi Arques
L'alcoià Marco Pompero, més voluptuós que mai, presenta avui el videoclip del tema "Vull fer olor a sexe", una de les onze que formen l'últim disc, L'art és sexual (La Fera, 2019), que va veure la llum el passat mes d'abril. El recull de cançons mostra la cara més carnal i vitalista de l'autor posant de manifest la dualitat entre l'expressió artística i la llibertat sexual, conceptes que, tal com el músic ressenya poèticament en les lletres del disc, són una part essencial d'allò que la societat necessita per assolir la utopia global. Gaudim de l'acte de l'amor veient-ne el resultat audiovisual.

 
El videoclip és un clam al desig carnal que explica "la intensitat de les persones quan els cossos i els sentits connecten", però ho fa jugant "des de la subtilesa i evitant l'evidència", comenta Pompero. A més, Santa Esmeralda Producciones, els creadors del clip, li donen "un caràcter narratiu i metafòric que deixa llibertat absoluta a l'espectador", explica l'artista. Les imatges van prenent intensitat en els poc més de tres minuts de videoclip fins que els dos intèrprets, víctimes del ritme ballable del folk electrònic, arrodoneixen la història amb un ball al costat de la foguera. 
 

Marco Pompero Foto: Jordi Arques

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Marco Pompero, videoclip

COMENTARIS

Felicitasió

Hermogenes Llopis Prior, 01/10/2019 a les 08:44

M.encanta, una pesa fresca, sense secrets i directa, festiva, enhorabona!!! Conten d.haver partisipat en el proyecte. 👏👏👏

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.