revista

Manel es corona rei del samplejat a la revista d'octubre

En el número 294 trobem entrevistes a Ferran Palau, Mazoni i Salvatge Cor sobre les noves referències

La revista encarta el disc 'Revolucionem la música vol. 2' (Cases de la Música, 2019)

| 01/10/2019 a les 09:00h

Portada Enderrock 294
Portada Enderrock 294 | Michal Novak
Si hi ha un paratge sonor més enllà, de ben segur que Manel serà el grup català que el trobi. Aquest octubre el quartet barceloní descobreix el territori sonor del nou i esperat àlbum, Per la bona gent (Cerámiques Guzmán, 2019), a la portada de la revista Enderrock 294. El reis del samplejat català expliquen el procés de creació i enregistrament d'aquest "disc cerebral" en una entrevista en profunditat. 

En el número 294 parlem amb Ferran Palau sobre metafísica i el nou treball que treurà a mitjan octubre, Kevin (Hidden Track, 2019), i amb el rock desacomplexat de Mazoni, que se suma a les novetats discogràfiques de tardor amb el disc Desig imbècil (Bankrobber, 2019). Dediquem unes pàgines als guanyadors del Premi Joventut del Sona9 2017, Salvatge Cor, que facturen noves cançons sota el nom de Bruixes (Discmedi, 2019). També parlem amb Feliu Ventura, Namina, Esperit! i Xeic! i amb David Busquets, Caseta i Salva Racero en un format breu. 

Aquest mes trobem un espai dedicat a la tasca de les Cases de la Música i els seus artistes, que formen part del disc encartat amb la revista, Revolucionem la música vol. 2 (Cases de la Música, 2019). Repassem també com han anat els festivals de final de temporada com l'Acústica, l'Altaveu, l'Aquelarre o el Mercat de Música Viva de Vic i mirem més enllà, concretament a les cites musicals que encara han de venir, com el Circuit Folc, les Fires de Sant Narcís, el Voll-Damm Jazz Festival, el Festivalet i l'Accents. També parem atenció a la Fira Trovam! a través d'un suplement amb el més destacat de la programació. 

La Fonoteca, Oriol Rodríguez repassa la història de Kasba, i La playlist exposa les cançons imprescindibles de l'actriu Mireia Oriol. Per altra banda, a la secció Acords i Desacords opinen Mireia Vives i Jordi Borràs i a Músics i cellers és Guillem Solé de Buhos qui tasta les delícies del celler Succés Vinícola de la Conca de Barberà. 
 

Portada Enderrock 294 Foto: Michal Novak

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Trovam, revista, Feliu Ventura, Manel, Mazoni, Ferran Palau, Salvatge Cor, Esperit!, Xeic!, Cases de la Música, Namina

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.