videoclips

Indie i estètica gòtica en el nou clip de Salvatge Cor

Estrenem el videoclip de "Bruixes", el primer tema del nou àlbum dels mallorquins

Estrenem 'Bruixes', el nou àlbum de Salvatge Cor

| 02/10/2019 a les 15:00h

Fotograma del videoclip
Fotograma del videoclip
Foc, fum i llum. Salvatge Cor ha entrat en el món de la màgia amb un disc acabat d'estrenar i amb un videoclip que tot just avui s'uneix als conjurs de pop postBowie i de dreampop que caracteritzen la banda. A Enderrock.cat presentem en exclusiva l'audiovisual de "Bruixes", la cançó que dona nom a aquest recent àlbum. 

"Tant la cançó com el disc proposen un itinerari que l'oient ha d'interpretar de manera personal, tot i que l'origen en sigui un de ben concret. Cercàvem una estètica propera a la música urbana, amb un toc gòtic revisitat (la referència a les bruixes de caire literari des d'una altra perspectiva) i alhora indie. Aquest és el Salvatge Cor de 2019", expliquen els seus membres de la formació sobre el clip.


Els mallorquins van fer públic la setmana passada el nou treball en què han estat treballant els darrers mesos, Bruixes (Discmedi, 2019), un compendi de nou temes que compta també amb la col·laboració de la finalista del Sona9 2019 Maria Jaume Martorell. El grup presentarà a casa les noves cançons, el proper 5 d'octubre a la Fira B! de Palma, i el 16 de novembre actuarà a la Jazz Cava de Vic.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Salvatge Cor, videoclip, Bruixes, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.