actualitat

Sopa de Cabra anuncia nou disc

El grup també ha fet pública la data del concert de presentació de l'àlbum, que serà el 14 de març en el marc del Cruïlla de Primavera

| 02/10/2019 a les 09:00h

Sopa de Cabra
Sopa de Cabra | Gustaff Choos
Han estat dos anys de silenci discogràfic, però d'aquesta espera n'ha sortit un nou treball. Sopa de Cabra ha anunciat que el primer trimestre del 2020 treurà el desè àlbum de la  trajectòria, encara amb nom per desvetllar. La banda gironina, a més, també ha fet pública la data de presentació del disc, que serà al Poble Espanyol de Barcelona el proper 14 de març en el marc del Cruïlla de Primavera. Les entrades es posaran a la venda demà, dijous 3 d'octubre, a partir de les 9 del matí al web del festival. 

L'any 2015 la formació de rock català ja va retornar amb l'àlbum Cercles (RGB Suports, 2015) i, tres anys després, amb un disc en directe, La Nit dels Sopa (PromoArts Music, 2018), que recollia cançons del concert que van fer al Parc de n'Hereveta de Porreres (Mallorca) el 12 d'agost de 2016 i al Pavelló de Fontajau de Girona el 9 de desembre de 2017 dins del festival Temporada Alta.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sopa de Cabra, Cruïlla Primavera, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.