actualitat

Homenatge al músic calderí Carles Costa

Aquest dissabte 5 d'octubre se celebra l'acte en memòria de l'exmembre de Glass Onion

| 04/10/2019 a les 10:00h

Carles Costa
Carles Costa | Arxiu
"Quan en provis un de vell" són les paraules que bategen la cançó homenatge que els calderins Marc Xalabarder (líder de Glass Onion, el grup que interpretava cançons dels Beatles) i un bon grapat d'amics del bateria Carles Costa han composat, gravat i produït a la Bucbonera de Caldes de Montbui, amb el suport de Discmedi. El títol és "En honor a una frase que ell sempre repetia", expliquen els autors. 

Carles Costa va morir el passat mes d'abril deixant en herència el record i la força d'un home amistós, creatiu i activista als habitants del poble vallesà. És per això que des del seu poble natiu s'ha organitzat un homenatge que tindrà lloc aquest dissabte 5 d'octubre a l'Ateneu Centre Democràtic de Caldes, on se'l recordarà i es distribuirà el senzill mencionat als assistents que ho vulguin. La particular manera de versionar els Beatles de la primera època de la banda els va portar a conèixer en Pete Best, primer baterista de la formació britànica, a les actuacions de la Barcelona Beatles. 

Glass Onion actuarà al final de l'acte d'aquest dissabte interpretant el repertori habitual, però la part de la bateria serà una gravació de 2012, quan era Costa qui la tocava. 



Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Caldes de Montbui, actualitat, Carles Costa, Actualitat, Homenatge

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.