estrenes

Joanjo Bosk perpetua el directe al Barnasants

L'empordanès llança un àlbum en directe del seu pas pel festival Barnasants el passat mes de març

| 14/10/2019 a les 12:00h

Joanjo bosk
Joanjo bosk | Xavier Mercadé
La música en directe i l'enregistrada, sovint tan diferents entre si, comparteixen espai en l'imminent llarga durada del músic nascut a Figueres, Joanjo Bosk, que ha volgut perpetuar el concert del passat 23 de març a la sala La Planeta de Girona, dins del festival Barnasants. L'àlbum, Directe al Barnasants (Música Global, 2019), recull les cançons que l'artista ha anat publicant al llarg de la seva trajectòria en solitari en un repertori que inclou gran part de l'últim disc, Camí d’aigua (Música Global, 2017), així com altres temes de la seva discografia anterior. 

La cita de Girona va estar protagonitzada per guitarres elèctriques i acústiques i, com no podia ser d'altra manera, per la seva característica veu. El treball, que veurà la llum de manera íntegra el proper 25 d'octubre, es converteix així en una guia per entendre l’essència del cantautor d’arrel rockera. Avui estrenem un videoclip de l'artista per reviure per uns minuts l'energia de l'actuació al Barnasants. 


L'audiovisual va ser enregistrat el mateix dia del concert sota la realització de Carles López (Mandala Video). El cantautor omple l'escenari juntament amb els dos músics que l'acompanyen habitualment: Lluís Costa a la guitarra elèctrica i a les veus, i Lluís Figueres a l'acústica. 
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Barnasants, directe, Joanjo Bosk, estrenes, cantautor

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.