ACTUALITAT

La música del tsunami és «La força de la gent»

Una vintena d'artistes s'uneixen a favor dels drets i les llibertats en la cançó del 'Tsunami Democràtic'

La cançó és obra del guitarraista de Lax'n'Busto Pemi Rovirosa

| 11/10/2019 a les 07:59h

Imatge il·lustrativa
Quan encara no és pública la sentència sobre els fets de l'1 d'octubre de 2017, una nombrosa representació de músics catalans han volgut fer sentir la seva veu en la defensa dels drets, les llibertats i la democràcia. El tema escollit ha estat "La força de la gent", una cançó del guitarrista de Lax'n'Busto Pemi Rovirosa, que ha estat produïda pel mateix músic i per Arturo Torres.


A la cançó hi han participat posant-hi les veus: Pemi Fortuny (Lax’n’Busto), Montse Castellà, Esteve Tortosa (Auxili), Eric Vergés i Roser Cruells (Els Catarres), Paula Giberga (La Folie), Guillem Solé (Buhos), els germans Joan i Lluís Fortuny (Elèctrica Dharma), Gemma HumetJoan Reig (Els Pets), Nerea BassartCesk Freixas, Albert García (Itaca Band), i Natxo Tarrés i Roger Farré (Gossos).

El tema ha estat enregistrat per Joan Reig a la bateria, Dani Peña al baix, Adrià Farré als teclats, Pemi Rovirosa a les guitarres, Xavi de la Salud a les trompetes i Kike Ordax als saxos i flauta.

La cançó arriba pocs dies després que Àlex Pérez i una bona colla de músics donessin a conéixer el videoclip i la cançó "Un somni immens", un cant contra la repressió.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pemi Fortuny, tsunami, pemi rovirosa, lax'n'busto, montse castellà, Els Catarres, joan reig, els pets, gossos, auxili, La Folie, gemma humet, companyia elèctrica dharma, Itaca Band, buhos, cesk freixas, Nerea Bassart

COMENTARIS

Conentari

Anònim, 11/10/2019 a les 17:33

Llàstima que només una part del poble ho cregui, no tenim polítics al nivell d aquest poble

Hi arribarem

Anònim, 11/10/2019 a les 17:35

Molt bé!
Totalment d'acord.
Ho aconseguirem i hi arribarem.
Clar que sí!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.