estrenes

«Vinc amb tu» és el nou avançament de Maruja Limón

Estrenem la cançó "Vinc amb tu" del proper àlbum del quintet barceloní, que s'estrenarà el divendres 18 d'octubre

| 15/10/2019 a les 09:45h

Maruja Limón
Maruja Limón | baselinaconb
Al voltant del concepte de la invisibilitat han construït les membres de Maruja Limón el proper treball discogràfic, Ante mí (Kasba, 2019), que veurà la llum el proper 18 d'octubre. En aquest àlbum, de fusió i engrunes de flamenc, s'hi inclou una cançó en català que avui estrenem a Enderrock.cat, "Vinc amb tu". 

 
"Algunes de nosaltres treballem amb col·lectius de persones amb discapacitat i tenim l'experiència de saber que estan molt amagats i que se'ls tracta de manera diferent. Volem defensar que aquestes persones són iguals que nosaltres, que les hem de tractar com tractaríem a qualsevol altre. I que hem d'aprendre d'elles!", afirmen les integrants de la formació sobre la temàtica del tema, que parla de salut mental. 

La decisió de cantar en català era, segons afirmen, una premissa a l'hora de començar a crear el nou disc. "Des de l'inici ja teníem clar que volíem fer una cançó en català, perquè ens sortia de manera natural i per dir que venim de Barcelona", expliquen Maruja Limón

El quintet barceloní ja té algunes dates de concert per als propers mesos. El 8 de novembre, per exemple, estaran a la sala Apolo de Barcelona i el dia 21 del mateix mes, a la Sala Caracol de Madrid. 
 

Maruja Limón Foto: baselinaconb

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, estrenes, estrena, Maruja Limón

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.