ACTUALITAT

El sector musical es posiciona contra la sentència del Suprem

L'Acadèmia Catalana de la Música encapçala la resposta institucional del sector musical

Les principals associacions del sector, les escoles de música i els festivals reaccionen contra la sentència

Els músics reaccionen a la sentència del Tribunal Suprem

| 14/10/2019 a les 21:44h

Imatge il·lustrativa
Juan Miguel Morales
El comunicat de l'Acadèmia Catalana de la Música respecte la sentència del procés ha estat secundat per entitats com l'Apecat (Associació de Productors i Editors Fonogràfics de Catalunya) i PAF (Productors Associats de Fonogrames), que representen les companyies discogràfiques del país. D'altra banda, l'ASACC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya), que agrupa les sales de música en viu, i ARC, l'Associació de Representants, Productors i Mànagers de Catalunya, també han difòs un comunicat propi.
  Les principals escoles de música d'ensenyament superior (Esmuc, Taller de Músics i Jam Session), han signat un comunicat conjunt que apel·la a la lluita per les llibertats. També s'han manifestat les Cases de la Música.  Equipaments públics com L'Auditori de Barcelona han fet una piulada sobre la sentència, mentre que d'altres com L'Atlàntida de Vic han decidit tancar les seves portes i adherir-se al text de l'Acadèmia Catalana de la Música.
   
També els festivals han reaccionat. El Primavera Sound ho ha fet amb molta fermesa, mitjançant un comunicat, i també ho han fet via xarxes el Cruïlla, el Canet Rock, l'Acústica de Figueres o el Bioritme, entre d'altres.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sentència, presos polítics, procés, Acadèmia Catalana de la Música, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.