estrenes

Anna Ferrer fa apologia a la melangia en la nova cançó

De mica en mica anem descobrint el segon treball de la menorquina. Avui estrenem el tema "Ploraràs"

| 22/10/2019 a les 09:30h

Anna Ferrer
Anna Ferrer | Mara Saiz
La cantautora menorquina descobreix gradualment les cançons del disc que té a punt d'estrena, Krönia (Panxi Badii, 2019). Aquest treball ha estat cuit a foc lent i amb la intenció de trobar el punt comú entre els viatges sonors de l'autora i el productor Panxii Badii, teixint així un equlibri melodiós que situa la sonoritat de la cantant en un univers d'essència folklòrica amb punts electrònics de resultat innovador. 



"Ploraràs" parla des de la penombra i la melangia, sempre amb un bri d'esperança i fent esment a la pròpia llibertat de plorar els passos en fals. Amb aquesta estrena d'avui a Enderrock.cat, ja seran quatre les cançons desvetllades d'aquest nou llarg d'estudi d'Anna Ferrer, que assegura que la gira d'aquest treball ve carregada d'aventures i alegries. En l'àlbum de debut, Tel·lúria (Audiovisuals de Sarrià, 2017), la cantant feia homenatge a la tradició i orígens del racó de món al qual pertany, assolint cançons d'arrel mediterrània i ritmes folk.

En la conseqüent i natural evolució, l'artista ofereix en aquest segon àlbum una personalitat que trenca amb el caràcter local de l'anterior per agafar una mirada més universal i transversal. O com bé descriu ella mateixa a les xarxes: "És agafar ses arrels i donar-los actualitat per poder-les mantenir presents i vives. D’això es tracta sa tradició: de no congelar, d’estimar s’essència, deixant que es transformi, per fer-la volar." La presentació oficial de Krönia (Audovisuals de Sarrià, 2019) tindrà lloc a La (2) de l'Apolo de Barcelona el 28 de novembre.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Anna Ferrer, Krönia, Ploraràs, single, EDRBalear, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.