estrenes

Balkan Paradise Orchestra assalta el TMB

La banda balcànica estrena "Amchoor" amb un videoclip a l'alçada del seu èxit ascendent

| 21/10/2019 a les 13:00h

Balkan Paradise Orchestra
Balkan Paradise Orchestra | Anna C.
L'energia que embriaguen les onze integrants de Balkan Paradise Orchestra quan s'apoderen dels instruments és un fenomen fora del comú. En el primer i últim disc, K’ataka (Microscopi, 2018), es consolidaven com a banda després de tres anys de concerts i reconeixements i descobrien en talla discogràfica el talent i les ganes de seguir evolucionant. Ara, BPO anuncia que torna amb força amb un segon disc que veurà la llum la primavera de 2020. De moment, però, ja en podem descobrir una primícia, la cançó "Amchoor".


Alegria, festa i ganes de ballar. El videoclip del nou tema de la fanfàrria gravat als Transports Metropolitans de Barcelona, entre d'altres a l'estació El Coll - La Teixonera, és pura vibració i coreografia. Les onze artistes, amb els corresponents clarinets, trompetes, trompa, tubes i intruments de percussió es planten al metro i al bus de la capital catalana a fer-ne de les seves. Una melodia enganxadissa les acompanya en les seves habituals coreografies, gairebé hiperactives. En aquest context, intuïm que el disc que estan preparant les balcàniques de Barcelona serà una evolució de la primera referència. 

Com ja ens revelaven en l'última entrevista, aquesta vegada s'atreveixen a incloure a l'àlbum temes de collita pròpia. Calaverita Records, des de Madrid, és el segell que s'encarregarà del nou llançament de la banda, que farà el proper concert a La (2) de l'Apolo de Barcelona el 20 de novembre. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Amchoor, Balkan Paradise Orchestra, BPO

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.