Estrenes

«Res publica» de còmic al nou clip de VerdCel

L'alcoià Alfons Olmo presenta el videolyric d'un tema que formarà part del proper treball, 'Pols'

| 23/10/2019 a les 11:00h

VerdCel
VerdCel | Juan Miguel Morales
La creació artística musical o poètica sembla una tasca lleugera si ho posem a mans d'Alfons Olmo. L'artista d'Alcoi es troba a la meitat del camí del nou gir de la trajectòria 'verdceliana'. Amb la publicació de Ras el passat mes d'abril, descobria la primera part del doble àlbum multidisciplinar Bifocal (El Niño de la Hipoteca Records, 2019), que ocupa l'onzè lloc dins la seva versàtil discografia. Aquesta tardor surt a la llum la segona part del treball, que el cantautor ha batejat com a Pols

Bifocal és un punt d'inflexió en la carrera del prolífic alcoià que aquesta vegada s'atreveix amb una proposta ni més ni menys que de vint cançons, i l’edició d’una novel·la gràfica que expandeix l’abast de la música i les lletres. Pols es publicarà sencer en els propers mesos, però de moment escoltem en exclusiva "Res publica". 


"'Res publica' és una expressió del llatí que significa literalment 'cosa pública'. Etimològicament, és l'origen de la paraula "república" i, conceptualment, de l'anglesa ‘commonwealth’. El seu ús es vincula generalment amb els conceptes actuals de sector públic i estat, i amb els conceptes tradicionals de bé comú i procomú", explica l'artista. Un tema d'efervescent política acompanyada d'un videolyric amb il·lustracions estil còmic. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, EDRValencià, Segona Corda (de l'estenador), Verdcel, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.