estrenes

Ginestà i l'abraçada de records «A la iaia»

El duet barceloní publicarà el segon àlbum divendres 15 de novembre

| 11/11/2019 a les 13:00h

Ginestà
Ginestà | Juan Miguel Morales
L'aigua d'herbes, la poma al forn i l'arròs dels dissabtes. Una àvia pot ser la màxima expressió de la cura i de la lluita en temps difícils, i una matèria primera ideal per a un cant tendre com el de Ginestà. El duet dels germans Serrasolsas descobreix el darrer avançament del disc Ginestà (Kasba Music, 2019), una melodia "A la iaia" acompanyada d'imatges extretes de la biblioteca audiovisual de la família. 


"La majoria de persones de la nostra edat poden relatar l'experiència amb els seus avis o àvies a través del ser a casa, de la tranquil·litat que suposa que et vinguin a buscar al 'col·le', d’aquells menjars concrets, d’estar amb els cosins… Són coses tan petites però que omplen tant!", afirma el lletrista Pau Serrasolsas. Aquest tema, englobat en el que serà el segon treball de la formació, és una mostra més del costumisme que defineix la referència, que a més de parlar d'una figura tan important com és la iaia, també tracta temes al voltant de l'amor, de la situació política que viu el país o de la visió particular que tenen de la naturalesa.

Esperant el llançament del disc, que serà el 15 de novembre, Ginestà ja compta els dies per poder pujar dalt l'escenari a presentar-lo. Ho farà a casa, a Sant Andreu, el dia 5 de desembre, i continuarà celebrant el treball amb un directe a Arenys de Munt el dia 13 de desembre. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Sant Andreu, folk, pop, videolyric, Ginestà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.