concerts

Roger Mas i Maria Cabrera, tàndem de bellesa poètica

El festival Clàssics albergarà, entre altres, un espectacle del cantant i la poetessa el proper 27 d'octubre al teatre Romea

| 23/10/2019 a les 16:00h

Roger Mas
Roger Mas | Eva Bozzo
El poeta William Blake descobria un món sencer en un gra d’arena; Verdaguer mirava el cel sense fi i hi veia els seus somnis convertits en ocells. Tots dos són poetes visionaris que buscaven la bellesa que dorm en les coses fins que algú la pronuncia.

El cantautor Roger Mas i la poetessa Maria Cabrera, amb Xavier Guitó al piano, s’han endinsat durant un any en aquesta tradició de belleses al·lucinades i n’han fet un espectacle únic de música i poesia. Amb melodies i paraules despertaran les capes més profundes de la nostra consciència el proper 27 d'octubre al teatre Romea en el marc del Clàssics, el festival d'arts contemporànies i pensament.

La cita, a més, compta amb la participació d’artistes de diverses disciplines, com Sílvia Pérez Cruz, Àlex Rigola, Les Impuxibles (formada per les germanes Ariadna i Clara Peya), Josep Pedrals, Paula Bonet i Àlex Gorina, entre d’altres. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Roger Mas, Maria Cabrera, Clàssics, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.