ACTUALITAT

L'Ajuntament de Girona suspèn els concerts de Fires

El consistori ha adduït problemes de seguretat i cancel·la les actuacions de grups com Zoo, Oques Grasses, Asian Dub Fundation, Buhos, Lildami o Ramon Mirabet, entre d'altres

| 22/10/2019 a les 22:05h

Imatge il·lustrativa
L'Ajuntament de Girona ha decidit suspendre per motius de seguretat part, de la programació d'activitats de les Fires de Girona, els concerts i barraques de la Copa, els dos correfocs, la tronada de festa major i els castells de vigília. Malgrat tot, es mantindrà el gros de la programació de Fires.

La programació de la Copa afectada és la següent:

divendres 25 d'octubre: President Xai, Bad Mongos, Fetus, Illinoise
dissabte 26 d'octubre: Ask the Dust, Zoo, Maruja Limón, Oques Grasses
dilluns 28 d'octubre: Black Music Big Band, O'Funk'illo
dijous 31 d'octubre: John Acquaviva, Ken Ishii
divendres 1 de novembre: Fallovers, Asian Dub Fundation, Ira
dissabte 2 de novembre: Shouting Last, Buhos, Lildami, Ramon Mirabet

Els concerts de la Copeta, amb les actuacions de Reggae per Xics, Ramonets i Xiula, es traslladaran a l’envelat de la plaça de Miquel de Palol.

Pel que fa als concerts de la Copa, s’està estudiant traslladar la majoria de concerts previstos a una data propera perquè el públic pugui tenir la seva festa major encara que sigui fora de Sant Narcís. També s’està parlant amb les entitats perquè no els suposi cap perjudici econòmic.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha explicat que "són uns moments excepcionals i hem hagut de prendre una decisió excepcional que no ens agrada, però que la prenem per responsabilitat i sentit comú atenent l’informe de la Policia Municipal que desaconsella la celebració dels concerts de la Copa per les aglomeracions de gent que s’hi produeixen".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, girona, fires sant narcís

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.